doromboló 2012.05.25. 20:19

Toybox

A cicák napjuk nagy részét alvással, vadászattal és kíváncsiskodással töltik. De így is megtörténhet, hogy unatkozni kezdenek. Biztosan mindenki felismeri mikor jön el ez a pillanat, olyankor őrmester módjára járnak a lakásban, a leglehetetlenebb helyekre ugrálnak fel, lepiszkálnak dolgokat a földre, és mindennel megpróbálnak játszani. Persze egy hajcsat vagy egy dió is lehet kítűnő játék, de hosszú távon nem köti le a figyelmüket, mert nem elégíti ki a vadászat iránti szenvedélyüket.

Evvel a toybox-al olyan új impulzusokat hozhatunk az életükbe, ami hosszú időre lekötheti energiájukat, biztonságos módon játszhatnak anélkül, hogy magukban vagy értékeinkben kárt okoznának.

A lyukakon keresztül akár kis jutalomfalatkákat vagy csörgő golyókat, szőrös-tollas kis egereket dughatunk el előlük, felkeltve evvel érdeklődésüket.

 

 

A termék a kicsi és nagy változatban is hamarosan rendelhető lesz!

Címkék:játék rendelhető Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cicasagok.blog.hu/api/trackback/id/tr84546468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása