doromboló 2012.05.29. 14:47

Cat luxury

A Longcroft hotel az első 5*-os luxus hotel, amely kizárólag cicáknak részére készült az Egyesült Királyságbeli St. Albans tartományában. Szobáiban egyedileg tervezett ágyakban és abszolút stresszmentes környezetben pihenhetnek a vendégek. A szerencsés macskáknak  a gazdáik étlapról választhatnak a mindennapi (amely a kedvelt és ismert márkák készételeiből áll), valamint az extra menüből (amely helyben sült/főtt minőségi alapanyagokból készült hal- és húsételeket tartalmaz), amelyet természetesen porcelán tányérokban szolgálnak fel a kis ínyencek számára.  Aki még ennél nagyobb kényeztetéstől sem riadna vissza, extra szolgáltatásként bunda ápolást is rendelhet.A tulajdonos rendkívül nagy figyelmet szentelt a higiéniának is, a 6 különböző színvilágú és elnevezésű lakosztályban sehol nem látunk egy oda nem illő dolgot.

A képeket elnézve semmi kétség, hogy akár egy örökmozgó, akár egy lustácska cica összes szükségletét kielégítő hotelt láthatunk.

főfő_1.jpg

longcr.jpg long.jpg

longcraft_1.jpgcat-hotel (3)[2].jpg

forrás: longcroftcathotel.co.uk

Címkék:hotel luxus 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cicasagok.blog.hu/api/trackback/id/tr804551624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Quadrille Lobster · http://oriblog.blog.hu/ 2012.05.30. 00:47:49

Megyek én is!
Macskasimogatót felvesznek? Nagyon stresszmentesen tudom vakargatni a bundát!
süti beállítások módosítása