doromboló 2012.06.07. 15:47

Macskahoroszkóp - Kos

Avval mindenki tisztában van, hogy a macskák egy külön egyéniségek. Személyiségi jegyeiket azonban nekik is meghatározza az, hogy mikor születtek.Persze nekik is vannak jobb és rosszabb napjaik, hatnak rájuk a különböző időjárási frontok, befolyásoló tényező az, hogy hogyan szocializálódtak, és nem utolsó sorban meghatározó a fajtájuk is.

Az igazat megvallva tehát vagy illik rájuk a csillagjegyük vagy nem :)

Ma a kos csillagjegyű (március 21.-április 20) cicával fogunk bővebben megismerkedni.

A jegy szülötte nagyon bátor, szinte vakmerő, bolondos, és nagyon hűséges. Többször hozzák összefüggésbe vele a vöröses-rozsdás bundát. Ha nem érzi eléggé szeretve magát, előtörnek rossz tulajdonságai, mint az önzés, a pimaszság és a türelmetlenség. Imád a középpontban lenni, és mindig van a tarsolyában néhány trükk, amivel elkápráztathat minket. Nem szereti az egyedüllétet, ezért olyan gazdának ajánljuk, aki sokat tartózkodik otthon.

Ha kényeztetni szeretnénk a cicánkat, akkor extra kedvességgel és extra finomságokkal halmozzuk el, hálából egy kiegyensúlyozott jó természetű háziállatot kapunk.

Kos cica leginkább Kos, Mérleg és Vízöntő jegyű emberekkel harmonizál.

Vöröses bundájú:

 

Bátor:

 

Bolondos:

 

Odaadó:

 

Címkék:vicces horoszkóp Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cicasagok.blog.hu/api/trackback/id/tr834571350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása