doromboló 2012.06.15. 08:20

Macs-kalapok

Julie Song igazi haute cat-ure divattervező módjára kitalálta, hogy tervez egy sapka és kalap kollekciót. Ebben idáig semmi különleges nincs, de nem hagyhatjuk azt a momentumot figyelmen kívül, hogy ezek a kis kiegészítők egytől egyik cicáknak készültek. A bolondos sorozat nagy sikert aratott. A "modell" (Toki Nantucket) a tervező saját 3 éves macskája volt.

Azért persze nem volt ez a fotózás annyira derűs hangulatú, ahogy a képeken látszik, Toki sokszor megmakacsolta magát, és nem akarta a ruhákat "felvenni".

Igy fizetségképpen Toki a legeslegnagyobb kedvencét, pikáns csirkefalatokat kapott, hiszen gazdája állítja, ezért a cica mindenre képes. Ezért kis darabokra vágott sült husi darabkákat tett egy kis zacskóba, és minden egyes fotó előtt és után adott egy falást a cicának.

A fotón látott darabok ára 6-56 font között van. Julie a saját örömére kezdte el készíteni a kollekciót, és örül, ha az embereket megnevetteti kis kreálmányaival.

A kalap sorozat sikerén felbuzdulva most póló és  ruhakollekciót tervez ugyancsak cicák számára.

Ha kíváncsi vagy Tokira, a facebook oldalán akár kedvencednek is jelölheted! :)

forrás: dailymail.co.uk

Címkék:divat Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cicasagok.blog.hu/api/trackback/id/tr844588345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása