doromboló 2012.06.25. 14:59

Maru

Ki nem hallott még erről az édes kis bugyuta cicáról? Aki Garfield megtestesült utódja, csak épp tarka kivitelben. Játszik, rohan, csetlik-botlik, és a video megosztó portálokon csúcsot dönt a nézettsége, több mint 158 millióan nézték meg világszerte a rókla feltöltött videókat.

Ő egy lógó fülű skót cicafiú, aki 2007-ben született, és Japánban él. Sajnos nincs túl sok információ róla, hisz a gazdája - aki mugumogu néven posztol - sosem nyilatkozott sehol, arcát nem mutatta, csak tölti fel a videókat. A cica  már a New York Times macskákról szóló egyik rovatában is szerepelt, Japánban pedig több produkcióban is folyamatosan jelen van. A legnézettebbek azok a videók, ahol Maru kartondobozokban csúszik mászik.  A 2011 márciusi földrengés után Maru gazdája a cica blogjában értesített mindenkit, hogy jól vannak, biztonságban tartózkodnak.

2009-szeptemberében látott napvilágot az első könyv és videó I am Maru címmel angol és japán felirattal. A következő év februárjában újabb videó követte, majd 2 évre rá egy újabb könyv is megjelent.

Nézzük miért is annyira népszerű.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cicasagok.blog.hu/api/trackback/id/tr154610026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása